All posts filed under: Lodge Review

Feels like Home di V.O Holiday Homes, Kuala Lumpur

Percaya atau nggak, dari sekian lembar paspor saya, 60% nya diisi oleh stamp imigrasi Kuala Lumpur yang ngejeblakk gede hampir seperempat halaman sendiri itu, hihi. Wajar aja sih, sebagian besar trip yang saya lakukan mewajibkan saya untuk transit ceria beberapa jam hingga seharian sebelum lanjut terbang ke destinasi sebenarnya. Malah ada momen dimana saking bingung mau ngapain, saya sengaja meluangkan sekitar dua sampai tiga hari tinggal di ibukota Malaysia tersebut demi berleha-leha, kumpul sama teman-teman yang berdomisili disana hingga do nothing. Nah biasanya sih, kalo lagi ngetrip kekota ini, satu hal yang suangattt saya riweuhkan adalah penginapan! Yap, wajib banget bagi saya apabila tempat yang saya inapi tadi memenuhi kriteria 3B, beauty, brain and behavior… ok I was just kidding :p Tapi soal standar preference, saya beneran punya terms and conds yang harus saya pertimbangkan benar-benar. Strategis dan gampang kemana-mana, itu yang paling utama! Saya nggak terlalu suka sama penginapan di antah berantah, unless saya emang lagi pengen lari dari kenyataan #eaa. Selain itu, harga juga mempengaruhi !  Ada harga adarupa, harga agak pricey asal ambiansnya cozy dan fasilitas …

Bluegum Hostel, A Sweet Escape in Eaglehawk Neck, Tasmania

Tasmania always brings an incredible experience for any traveler in this world. Landscapes, Nature, wildlife, historical sites and even local hospitality will surely make anyone would stay longer in any place on this island. And Eaglehawk Neck is one of perfect spot for people who wants to experience it all! Located at the Isthmus between Forestier Peninsula and Tasman Peninsula, Eaglehawk Neck, or locals like to call it “the Neck”, will give you such unforgettable escape! Tesselated Pavement No need to worry about the lodge if you consider to stay a night or two–since the Peninsula has really much things to explore! Bluegum Hostel is one of very recommended budget lodge for you who wants to stay a little longer on the Peninsula.  Its location is beyond perfect for you who needs a tranquil ambiance amid shady Eucalyptus forest and serene bay side. It’s approximately 2 km along Old Jetty road from junction of main Arthur Highway (You can arrange a free pick up at the junction with the host). Sites to explore around: 500m to Tessellated …

Why not Be Dream Hostel??

Need a short escape in Barcelona and try to find the best place to stay for couple days? You might want to consider BE DREAM hostel! Less than 15 minutes riding on Metro to city center, few steps from Badalona beach, and for sure a tranquil ambiance, who can stand against these all? Be Dream has it all to be the perfect option for you. Located very strategic, Be Dream offers a comfy yet affordable “second home” for every world traveler, as it’s tagline, “A guarantee of quality lodging, great location and good prices!” Be Dream is under Be Hostel management which lies in Badalona. The hostel is not that hard to find like some other typical of budget hostel in Spain which confuse you with its “inside the labyrinth alley” location. All you have to do is just get out of Metro Station, across the street, count like four or five building in your right side until you find its huge green signpost. Yeah, it’s exactly on the street side. What you can have here: 1. Near …