Meet the Writer

Hendra, known as Hendra Fu, is a prolific Travel Blogger who has published two solo books (ASEAN Escape and Hola Spanyol) and two travel anthology (Born To Travel and 101 Travel Tips and Stories Indonesiaβ€”with Indonesian well known travel author, Claudia Kaunang) through Indonesian major publisher, GRAMEDIA PUSTAKA UTAMA.

Hendra has already visited 35 (thirty five) countries and 15 (fifteen) provinces in Indonesia. Recently Hendra is writing his third solo book about his round the world trip in three months he has exercised at the beginning of this year. Besides, Hendra also actively contributes several articles for Indonesian travel magazine.

Country Visited: Armenia, Australia, Austria, Azerbaijan, Brazil, Brunei Darussalam,
Cambodia, Chile, Cuba, France, Georgia, Germany, Greece, Hong Kong, Hungary, Indonesia, Iran, Italy, Laos, Macau, Malaysia, Malta, Morroco, Myanmar, New Zealand, People’s Republic of China, Peru, Philippines, Singapore, Slovakia, Spain, Switzerland, Thailand, Vatican, Vietnam.

IMG_6681

 

42 Comments

  1. Salam kenal mas Hendra. Salut dengan mimpi-mimpinya. Semoga terwujud ya, sehingga aku bisa baca pengalamannya di blog ini πŸ™‚

    Like

    • Thanks a lot πŸ˜€
      Umm, next plan… maybe some countries that–for me personally–are so exotic and have strong unique character like Bhutan and Russia, or visiting the far far away Timbuktu πŸ˜€ hmm… finger crossed, lols

      Like

    • Hi Ejie πŸ˜€ thanks juga udah mampir kesini. Tulisan Ejie juga cetar-cetar kok. apalagi puisi2nya hehe. Biasanya kl jago bikin puisi, prosanya juga ngga kalah. tbukti d dr hitchhike journalnya emang asik dibaca πŸ˜€

      Like

      • haaa??
        hendra sudah membaca blog ejie?
        wahhh…. ejie maluuu πŸ˜€

        puisi ya? padahal ejie ngga jago nulis puisi deh. sampe sekarang pun masih bingung itu puisi atau bukan yah? hihihihi

        hitchhike ejie juga dibaca?
        wohooooo…..
        ejie senang deh. lagi menularkan hitchhike pada siapapun ini ejie, hendra…. πŸ™‚

        makasiy yah hendra…

        Like

      • aku aja belom berani hitchhike haha. blm prnh ada waktu bener2 luang buat bisa ngehirchhike ke satu tempat si. moga2 ada kesempatan πŸ™‚

        Like

  2. mutia says

    halo, saya mau kirim invitation untuk travel blogger gathering hari Rabu tanggal 29 Mei, bisa minta alamat emailnya? thank youuu

    Like

  3. Very nice blog mas Hendra! I just wondering kira2 bisa ga ya saya punya blog sebagus ini. Saya punya visi blog dan garis besar postingan,tapi kadang susah banget buat wujudin itu. Entah karena kitanya sendiri yg males maupun dr referensi nya. Help me mas

    Like

    • diawalin sama passion mau nulis apa yg mba mau dulu aja. biar ngalir aja sesuai apa yang ada di kepala abis itu pelan2 sambil belajar ddari blog2 orang lain, mungkin kita jadi terinspirasi akan banyak hal πŸ˜‰ aku jg masih banyak belajar kok mba hehe

      Like

  4. Salam kenal Hendra, keren blog mu. Semoga tercapai dan dilancarkan ya impian mengunjungi 7 Wonders of Nature nya πŸ™‚

    Like

    • Wih ada bang BartZ mampir πŸ™‚ Duh blog saya teh masih nubii, masih banyak belajar hehe. Blogmu juga mangstap bgt foto-foto dan tulisannya. Thanks dah mampir yak bang. And thanks for the praying, aminn moga2 segera terlaksana hehe

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s